Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Kosthaldsrettleing
Veiledningstime
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Kurs
Antidoping Norge
Samarbeidspartnere

facebook Instagram
 

GRATIS VEILEDING OG TRENINGSPROGRAM
Alle nye medlemmer - og ungdommar som går frå juniorkort til ordinært kort, kan få ein gratis veiledningstime av ein av våre PTàr. Dette er fyrst og fremst for eiga sikkerhet - men også for at dei som trenar hjå oss vil få glede og framgang av treninga si. Dersom du som tidlegare medlem ikkje har fått benytta deg av denne mogelegheita kan du ta kontakt med resepsjonen. Det er viktig for oss at alle våre medlemmar føler seg trygge til å trene både i styrke, stretching- og kardiorommet. Under veiledningstimen er det tid til å spørre om våre treningsapparater i våre to styrkerom og om våre saltimar.

Det ferdigsydde treningsprogrammet for heile kroppen er laga av våre personlige trenarar. Vi tilbyr 2 ulike program som me tilpassar til din alder og ditt nivå. Treningsprogrammet får du under veiledningstimen, og er lagt opp til 6 veker med trening. Dersom du kjøper PT-pakke innan 2 veker etter at treningsprogrammet på 6 veker er gjennomført, tilbyr me rabatt på 10% (5 pt-timar) og 15% (10 pt-timar).

Kontakt resepsjon for booking av veiledningstimen - små grupper - faste tider. 
*Merk at etter at tidspunkt for veiledningstime er satt, så gjeld avbestilling innan 24 timar før avtalt time. Om ikkje misser du din rett på gratis veiledning, og må i stedet betala 250kr.


Ansvarlig for veiledningstimene er Martin Kriz og i hans team finner dere og Ingeborg Gjerde. Både to utdanna personleg trenar og Ingeborg kosthaldsveiledar.
 


 


        Rediger