Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Styrkerom
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Kosthaldsrettleing
Veiledningstime
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Kurs
Antidoping Norge
Samarbeidspartnere

facebook Instagram
 

STYRKEROMMET
Her finn ein eit stort utval av frivekter, styrke og kondisjonsapparat. I samband med styrkerommet finn ein "Kari Traa" rommet der ein tilbyr eit rom for stretching, core og rehabilitering. Utstyr som strikk, hoppetau, foamroller, balansepute, ball, medisinball, step, BOSU, slynger og RedCord Mini m.m. Mosjonsgutane har og eit "Voss Resort" rom der ein finn kondisjonsapparat som tredemølle, ergometersykkel, lateral trener, CrossTrainer og romaskin. 

Mosjonsgutane i samarbeid med Voss Resort tror på filosofien - treningsglede gjer skiglede. 

STYRKEROM 2.ETG

I tillegg til styrkerommet har me no fått ny, roleg styrkeavdeling i 2.etg. Den kan nyttast i våre opningstider.
GRATIS VEILEDING OG TRENINGSPROGRAM
Varigheit: 60 minutt
Gratis for nye medlemmer ved innmelding og gamle medlemmer ved behov. 
Instruktør: Martin Kris og PT ansvarlig og Ingeborg Gjerde (PT)

Dette er ein basistime med rettleiing i styrkerommet samt gjenomgang av eit generelt heilkroppsprogram for å koma i gang med styrketrening. Dette er timen for deg som ikkje har trent før eller har lite erfaring men trenger eit program med struktur. 

Alle nye medlemmer - og ungdommar som går frå juniorkort til ordinært kort, kan få ein gratis veiledningstime av ein av våre PTàr. Dette er fyrst og fremst for eiga sikkerhet - men også for at dei som trenar hjå oss vil få glede og framgang av treninga si. Dersom du som tidlegare medlem ikkje har fått benytta deg av denne mogelegheita kan du ta kontakt med resepsjonen. Det er viktig for oss at alle våre medlemmar føler seg trygge til å trene både i styrke, stretching- og kardiorommet. Under veiledningstimen er det tid til å spørre om våre treningsapparater i våre to styrkerom og om våre saltimar.

Det ferdigsydde treningsprogrammet for heile kroppen er laga av våre personlige trenarar. Vi tilbyr 2 ulike program som me tilpassar til din alder og ditt nivå. Treningsprogrammet får du under veiledningstimen, og er lagt opp til 6 veker med trening. Dersom du kjøper PT-pakke innan 2 veker etter at treningsprogrammet på 6 veker er gjennomført, tilbyr me rabatt på 10% (5 pt-timar) og 15% (10 pt-timar).

Kontakt resepsjon for booking av veiledningstimen - små grupper - faste tider. 

Ansvarlig for veiledningstimene er Martin Kris og med seg i sitt team har han PT Ingeborg Gjerde. 

Velkomen til å booka din time i resepsjonen!


        Rediger