Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Fysioterapi
Kurs
Sponsorar

facebook Instagram
 
SISTE NYTT
STYRKEROM 2.ETG

I tillegg til styrkerommet har me no fått ny, roleg styrkeavdeling i 2.etg. Den kan nyttast i våre opningstider

 
_____________________________________________________________________________________________
 
BARNEDANS MED START VEKE 9/2016

Dans er ein gledesfyld aktivitet. I tillegg er dans ein måte å møtast på, bli kjent på og vere saman på. Dans gjev mange positive innverknadar på born, som blant anna betre helse, koordinasjon, konsentrasjon m.m

Dans skapar glede - rørelse - uttrykk - trening - fokus - kreativitet - musikk - fellesskap - venner.......dans er for alle! På kurs får barna læra sig Hip-Hop, Streetdance og Funk og er miksa saman til ein time med mykje rørelsar, koordinasjon og energi - tilpassa alder. Dette er eit kjekt og spennande dansekurs for born i alderen 6-8 og 9-12 år. Kurset er ei gang i veke og går over 10 veker. Siste kursdag har borna ei oppvisning for foreldre, familie og venner. Mosjonsgutane ordner med kaffe/te og snacks.

Startdato: veke 9/2016, 10 veker
Kurs: måndager klokka 17:00-18:00, born 6-8 år. Startdato 29 februar
Kurs: tirsdager klokka 17:25-18:25, born 9-12 år. Startdato 1 mars.
Pris Kursavgift: 1095,- per born. Betales via faktura.

Interesse/påmelding til kurs kontakt Mosjonsgutane Treningskoordinator på mail: jennylindell1@gmail.com. Kurset blir haldt av Ria Sapak som også har Zumba hjå oss. 

Velkommen til å booka og velkommen born til at leike deg til overskot hjå oss!

ME TILBYR BEDRIFTSAVTALE - VELKOMMEN TIL OPE HUS I VEKE 2 OG PRØV 

Me tilbyr bedriftsavtale. Vennligst kontakte Treningskoordinator Jenny Lindell. E-post: jennylindell1@gmail.com. 

Har du ikkje fått med deg at Mosjonsgutane hadde ope hus i veke 1? Fortvil ikkje - me held ope hus i veke 2 og! Du som ikkje fekk prøvd alt du hadde lyst til, får moglegheita til det. Du som ikkje fekk prøvd noko har også moglegheita til å prøve ut det du vil. Håper du tar turen innom til oss og Voss største treningssentret på 1800kvm. Hurra for treningsglede!


Sjekk www.mosjonsgutane.no for meir informasjon og påmelding saltimar.

Leik deg til overskot hjå Mosjonsgutane!


GRATIS VEILEDNINGSTIME FOR NYE OG GAMLE MEDLEMMAR

Gratis veiledningstime til nye og gamle medlemmar på Mosjonsgutane. Alle nye medlemmar - og ungdommar som går frå juniorkort til ordinært kort, vil bli kontakta av ein av våre PT’ar for å få ein gratis veiledningstime. Dette er fyrst og fremst for eiga sikkerheit - men også for at dei som trenar hjå oss vil få glede og framgang av treninga si. Dersom du som tidlegare medlem ikkje har fått benytta deg av denne mogelegheita kan du ta kontakt med resepsjonen. Det er viktig for oss at alle våre medlemmar føler seg trygge til å trene både i styrke, stretching- og kardiorommet. Me tilbyr også eit ferdigsydd treningsprogram for heile kroppen som går over 12 veker. Treningsprogrammet får du under veiledningstimen.

Ingeborg Gjerde- Ansvarlig for veiledningstimene. Utdanna personleg trenar og kosthaldsveiledar gjennom Høgskulen i Hedmark.


"Eg hjelper gjerne med veiledning og gode råd til meir variert trening, motivasjon og betre teknikk. Ynskjer du eit tilpassa program til deg og dine behov er det berre å gje ein lyd i resepsjonen - så tek eg kontakt. Det samme gjeld om du ynskjer råd og plan for kosthold eller PT-timar".
Mosjonsgutane helser Ingeborg velkomen til oss. 

GODE GRUNNAR FOR Å VELJA EIT MEDLEMSKAP HJÅ MOSJONSGUTANE

 
 

UTLEIGE AV KLATRESKO 

No har me på Mosjonsgutane fått nye klatresko for utleige, levert av vår samarbeidspartner Skandinavisk Høyfjellsutstyr. Pris 40,- per person. Ved utleige tar vi personlig ID som depositum og signering i ei bok. God klatring og hugs å leik deg til overskot hjå Mosjonsgutane sånn som våre medlemmar Jenny og Björn gjorde denne mandagsmorgen.


GRUPPEBOOKING BULDREVEGG

No kan du som medlem eller ikkje medlem booka vår buldrevegg "Bratthengjet" for grupper. 

Tider: mandag til fredag 09:00-12:00/14:30-16:00 (tirsdagar kun til 15:00 på grunn av saltime i Slakteriet)

Priser: 
5-10 personar 80,- per person
11-20 personar 70,- per person
Me fakturerer til bedrifter.

Langvarigheit: 2 timer.

Om du/dykk ynskjer å booka buldrevegg mellom 12:00-14:30 mandag til fredag eller evt. helg så kontakt jennylindell1@gmail.com for førespørsel.
I samarbeid med Skandinavisk Høyfjellsutstyr på Voss kan du/dykk frå og med veke 42/43 leige klatresko hjå oss på Mosjonsgutane. Prisinformasjon kjem!

Leik deg til overskot hjå oss på Mosjonsgutane. Velkomen!ALLTID RABATT PÅ DESSE ATTRAKTIVE BUTIKKANE PÅ VOSS

SOM MEDLEM MED ELEKTRONISK MEDLEMSKORT HAR DU ALLTID RABATT PÅ ORDINERE PRISAR: 

20% KARI TRAA & BULA, VOSS

15% SKANDINAVISK HØYFJELLSUTSTYR, VOSS

10% SPORT1, AMFI VOSS.

NY BULDREVGG "BRATTHENGET"


Mosjonsgutane AS er eit Aktivitets- og Treningssenter og me er stolte over å presentere vår nye buldrevegg, Bratthengjet. Bratthengjet er 4,5 meter høg og er ein veldig artig og kul "leikeplass". Velkomen til oss for å sjå vore lokaler og vårt tilbod. 
RENT TRENINGSSENTER

Mosjonsgutane er stolt medlem av antidoping Norges "Rent treningssenter" som inneber og bekjempe dopingmisbruk ved senteret. Dette skal gjerast ved kunnskapsløft, førebyggjande arbeid og kontrollar.

 
 
 
 

        Rediger