Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Kosthaldsrettleing
Veiledningstime
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Kurs
Antidoping Norge
Samarbeidspartnere

facebook Instagram
 

KOSTHALDSRETTLEING
1. Enkel kosthaldsrettleing 349,- (inkludert i prisen dersom du kjøper 1 månad kosthaldsplan)

2. 1 månad kosthaldsplan med oppfølging kvar måndag, frå 1900,-
    Etter 1 månad kan du kjøpe oppfølging for kroner 500,- per veke. 

Ingeborg Gjerde er Mosjonsgutanes kosthaldsansvarlege, og er utdanna kosthaldsveiledar og personleg trenar gjennom Active Education (Høgskulen i Hedmark)

´´Mitt fokus ligg på eit sunt, godt og variert kosthald som skal vara livet ut. Det vil sei varige endringar som ein kan leva med, og ikkje raske løysingar/diettar som ein ikkje finn glede i eller som hindrar ein sosialt. Mat er ein viktig del av livet uansett om ein vil det eller ikkje, og derfor er det viktig å fokusere på at mat skal vera kjekt, spennande og godt! Det skal gi energi og glede, ikkje bekymringar og stress - ei heller vera dyrt og tidkrevjande.´´

Ingeborg ynskje å hjelpe deg som vil ned i vekt eller skape ein livsstils-endring.

Ingeborg tek også ein prat dersom du har eit vanskeleg forhold til mat, vil opp eller ned i vekt, eller ynskjer å retta fokus mot eit sunnare og meir variert kosthald/livsstils endring - førebygging av livsstilsjukdommar.

Har du spørsmål om korleis kosthald og trening heng saman eller lurar du på korleis du kan få meir utbytte av treninga di? Kanskje stagnerer treninga eller du ynskjer å bli større og sterkare? Då er det berre å ta kontakt.

Hugs at kosthald og trening går hand i hand!


 

        Rediger